Munkaerő kölcsönzés

Közép- és hosszú távú foglalkoztatási alternatíva, melynek segítségével munkáltatói kötelezettségek nélkül optimalizálható az adott szervezet alkalmazotti létszáma, csökkenthető a kiáramló bértömeg nagysága.

Az ITL Personnel Leasing szolgáltatásainak segítségével hosszabb távon foglalkoztathat új, illetve már meglévő munkatársakat anélkül, hogy cége alkalmazotti állományba venné őket, ezáltal növelve a statisztikai létszámot.

A Personnel Leasing – mely a munkaerő kölcsönzés jogszabályi keretein belül működik – lehetőséget ad a munkáltatói jogkör kötelezettség nélküli gyakorlására, mivel a munkavállaló az ITL állományában van, munkáját azonban a kölcsönbe vevő cég irányításával és annak követelményrendszere alapján végzi.

Minden, a munkavállalóval kapcsolatos adminisztrációs kötelezettség az ITL-t terheli; bér- és járulékfizetés, költségtérítés, betegállomány stb.

A Personnel Leasing segítségével csökkenthető a bérköltség, mivel a szolgáltatásért az ITL havi számlát ad, mely egy összegben költségként elszámolható.