Bemutatkozás

Az ITL HR Solutions az 1995-ben létrejött ITL Group Kft. gazdasági tanácsadó cég több mint 10 éve működő üzletága, mely komplex szolgáltatásokat nyújt a humán erőforrás tevékenység minden területén. A HR Solutions fő profilja elsősorban a MUNKAERŐ KÖZVETÍTÉS (klasszikus fejvadászat / toborzás-kiválasztás), a MUNKAERŐ KÖLCSÖNZÉS (elsősorban szellemi foglalkoztatottak tekintetében) valamint a HR Audit (HR folyamatok, eszközök fejlesztése) és Szervezetfejlesztés (munkaerő megtartás/fejlesztés/Coaching)

Szolgáltatásainkat tapasztalt tanácsadóink segítségével minden esetben a partnercég igényei szerint alakítani.

Céljaink

Az ITL HR SOLUTIONS minőségi megoldást kínál partnerei számára minden humán erőforrást érintő kérdésben. Az ITL eredményorientált és rugalmas szemlélete kreatív, hatékony és egyedi szolgáltatásokat biztosít ügyfelei számára. Alapvető célunk, hogy segítsük megbízóinkat a szervezetfejlesztéshez és foglalkoztatás- hoz kapcsolódó kockázatok minimalizálásában, az idő- és költségszükséglet csökkentésében. Az ITL testre szabott megoldásai által növeli a szervezeti hatékonyságot és optimalizálja az emberi erőforrások költségszerkezetét.

Munkatársaink

Alessandro Farina

Ügyvezető igazgató

Gráczer Judit

Head of Department

Ilkei Péter

HR Senior Consultant, Project Leader

Varga Andrea

Organisation Development Leader

Madák Andrea

HR Researcher

Kulcsár Szilvia

HR Consultant

Apró Nóra Aliz

HR Researcher

ITL Group Standardok

  • Elkötelezettség: partnereinkkel hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk, ezért kizárólag olyan megbízásokat fogadunk el, melyek sikerességét biztosítva látjuk.
  • Projekt menedzsment: magasan képzett csapatunk célja az előre meghatározott időbeli ütemezés, valamint költséghatékonyság teljesítése.
  • Kreativitás: nincs két egyforma megbízás, ezért szolgáltatásainkat partnereink egyedi igényei szerint alakítjuk ki és alkalmazzuk.
  • Titokvédelem: bármely az együttműködés során tudomásunkra jutott információt a legszigorúbb diszkrécióval kezelünk.
  • Folyamatos kapcsolattartás: állandó kapcsolatban vagyunk partnereinkkel, heti rendszerességgel visszajelzést adunk a megbízás pillatnyi helyzetéről.
  • Tanácsadás: folyamatos támogatást és tanácsadást biztosítunk partnereinknek széleskörű ismereteink és tapasztalataink alapján.